Mag ik u voorstellen aan het Bonesca team

Bonesca is hard gegroeid sinds de oprichting van het bedrijf. In het begin deed ik alles alleen, maar door de jaren heen heb ik een professioneel team om me heen verzameld. Bij Bonesca groeit iedereen altijd naar de plek waar die hoort te zitten zeggen we hier altijd. Ik wil u dan ook graag voorstellen aan onze medewerkers.

– Bertus Brouwer –

Bel met ons! 0527-701063

Sales

Bij onze sales afdeling kunt u terecht met al uw vragen omtrent ons assortiment. Het sales team bestaat uit een zeer diverse groep mensen van verschillende afkomsten die u in 20 talen te woord kunnen staan met gedegen kennis van uw specifieke markt

Inkoop

Bonesca is importeur van 7 eigen kwaliteitsmerken die we wereldwijd in eigen beheer laten produceren. Daarnaast kopen we ook lokaal diepgevroren levensmiddelen in voor de ethnische markt. Heeft u een interessante aanbieding, neemt u dan gerust contact op met onze inkoop afdeling.

Administratie

Onze afdeling administratie beantwoord graag al uw vragen omtrent uw factuur en kwaliteit. Ook voor uw online bestellingen, algemene vragen, klachten en/of opmerkingen staan zij voor u klaar.

Warehousing

Ons professionele warehousing team beheert de voorraad en zorgt er iedere dag weer voor dat een groot aantal orders op de juiste plaats van bestemming aankomen. Heeft u een vraag over opslag of transport dan bent u hier aan het juiste adres