Over Bonesca

Bedankt voor de genomen moeite om deze specifieke pagina te bekijken. Meestal wanneer men een -over ons- pagina bezoekt is dat omdat men weliswaar getriggerd is door de goede verhalen op de andere pagina’s maar toch nog net even dat stukje betrouwbaarheid wil checken. Naar alle waarschijnlijkheid heb je nog wel een aantal vragen over wie we zijn voordat je besluit om met ons in zee te gaan. En dat begrijpen we natuurlijk!

Bertus Brouwer

Directeur Bonesca Import & Export BV

Ons verhaal

Door Bertus Brouwer, directeur en oprichter van Bonesca

Mijn vader handelde in exotische levensmiddelen en als jongen was mijn interesse al snel gewekt. Werkzaam in het magazijn opende ik iedere doos of kist als ik een nieuw product tegenkwam en ging ik op zoek naar de herkomst en toepassingen hiervan. Nadat ik van school kwam kon ik deze kennis goed gebruiken binnen ons familiebedrijf als in- en verkoper van exotische groenten en fruit.

Toen het bij mij begon te kriebelen en ik voor mezelf wilde beginnen besloot ik mijn voorliefde voor exotische levensmiddelen te combineren met mijn roots in het vissersdorp Urk. Dit bleek een winnende combinatie en Bonesca is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler binnen de internationale vishandel gezeteld in Urk, de vishoofstad van de wereld.

Bonesca levert kwaliteitsproducten tegen de laagst mogelijke prijs en dat is een combinatie die men niet vaak tegen komt. Meestal is het namelijk het ene of het andere en nieuwe klanten zijn dan ook vaak aangenaam verrast. Hoe we dat doen is eigenlijk heel eenvoudig; goed op de hoogte zijn van de behoeften van onze klanten en het aanbod in de markt. Dit stelt ons in staat om slim in te kopen en daar profiteert de klant van. En wanneer een product te veel stijgt in prijs, dan halen we het uit ons assortiment aangezien het alternatief dan meer waar voor geld biedt. Zo kunt u als klant zeker zijn dat u bij Bonesca de beste deal vindt.

Nog niet overtuigd, of gewoon nieuwsgierig? Kom eens bij ons langs voor een kop koffie en een goed gesprek. We laten graag ons bedrijf en onze werkwijze aan u zien zodat u met eigen ogen kunt ervaren dat kwaliteit en betaalbaarheid prima hand in hand kunnen gaan.

We zien u graag langskomen,

Bertus Brouwer

“Wij geloven in de noodzaak van liberalisering, concurrentie en waar voor je geld”