Ú bent onze klant

Bent u een grootverbruiker van vis- en vleesproducten? Heeft u een restaurant, viskraam of andere eetgelegenheid? Exploiteert u een viswinkel of misschien zelfs een toko? Of bent u die particulier die af en toe eens uit de band springt met een partij versgevroren vis en vleesproducten voor familie, vrienden en kennissen? In welke situatie dan ook, Bonesca is de beste keuze voor zowel kwaliteit als portemonnee.

Bel met ons! 0527-701063

Horeca

Brasserie, bistro, grand café, petit restaurant en eetcafé, maar bijvoorbeeld ook hotels, cateringbedrijven en scheepvaart. Van de kleinste lokale keuken tot exotische restaurants op sterrenniveau, Bonesca is van alle exotische en traditionele markten thuis. Zowel binnen als buitenland.

Exotische retail

Bonesca is gespecialiseerd in versgevroren exotische vis en vleesproducten voor de Oosterse, Arabische, Indiase en Afrikaanse wederverkoper. Van Turkse supermarkt tot Maleisische toko, wij brengen de exotische keuken tot leven met rijke, exclusieve smaken en geuren van onze Bonesca kwaliteit.

Retail algemeen

Hypermarkten, supermarkten, buurtwinkel, recreatiewinkels en zelfs rijdende winkels. Wij leveren traditionele en exortisch ready-to-sell producten die op verzoek geheel volgens uw specificaties worden samengesteld. Zowel binnen als buitenland.

Grootverbruiker

Van sportvereniging tot buurtbarbecue, van bedrijfskantine tot familiefeest. Bent u op zoek naar grotere partijen versgevroren vis en vleesproducten? Van traditioneel tot de meest exotische delicatessen, van eenmalige partijen tot structurele aanlevering. Onze medewerkers adviseren u graag!